Blogi

Suomella on edessään vaativa ja tärkeä tehtävä. Suomen EU:n puheenjohtajakausi alkaa 1.7.2019 ja jatkuu vuoden loppuun 31.12.2019 asti. Tämä tarkoittaa sitä, että Suomen uusi hallitus saa tehtävän heti hoitaakseen Romanian puheenjohtajakauden päättyessä. Näen tässä mahdollisuuden maallemme olla tuomassa vahvemmin esiin pohjoisen ulottuvuuden ja...

Maahanmuutto ja maassa-oleskelu, nämä ovat kaksi termiä, joilla on todella erilainen merkitys. Muutamia vuosia sitten Suomi ja koko Eurooppa kohtasivat valtavan pakolaisaallon ihmisiltä, jotka pakenivat maidensa sota- tai muita kriisiongelmia. Olimme Suomessakin ennennäkemättömän asian edessä. Väliaikaisia maahanmuuttajien sijoituspaikkoja luotiin...

Keskustelu maatalouden kannattavuudesta on itsestäänselvä asia, mutta maaseudun kannattavuus? Joillain mittarilla pitäisi, jotta huomio saataisiin paremmin maaseutuun, sen vaikutuksiin ja ongelmiin.

Hallituksen yksi suurista kärkihankkeista, sote- ja maakunta uudistus kaatui perjantaina 8.3.2019 maamme hallituksen ero- ilmoituksen yhteydessä.

Polttomoottoriautojen kieltäminen, hakkuiden vähentäminen, lihavero ja mikälie "kestävän kehityksen arvonlisävero"... Mielestäni on täysin käsittämätöntä, että hallitusvastuuseen matkalla olevat punavihreät puolueet ovat tekemässä maaseudulla elämisestä mahdotonta.