Pertin blogitekstit ja tiedotteet

(17.2.) Suomi on eläinten hyvinvoinnin mallimaa nyt ja tulevaisuudessa 

Pirkanmaalainen kansanedustaja Pertti Hakanen puolusti kotimaista ruokaturvaa ja pitkäjänteistä eläinten hyvinvointiin tehtyä työtä tänään Helsingissä pidetyssä Eläinten ääni –mielenosoituksessa.

Jatkuva suomalaisen tuotannon parjaaminen vihastuttaa kansanedustajaa, sillä kansainvälisellä tasolla kotimainen kotieläintuotanto on eläinten hyvinvoinnin kannalta huipputasoa ja vaatimukset tuotanto-olosuhteille ovat EU:n tasolla korkeinta luokkaa.

Lue lisää...

(18.12.) Kuttupuhe eduskunnan täysistunnossa klo 03:10

Arvoisa herra puhemies! Hyvät kollegat! Koittihan se kuttupuheenkin vuoro tänään tänäkin vuonna ja vielä näin hienosti, että tyrvääläinen herra puhemies täällä kuuntelee tyrvääläisen kollegan kuttupuhetta. 
 
Kuten tiedätte, hyvät kollegat, kuttu on hyödyllinen kotieläin, ja kyllähän kuttu ansaitsee tänäkin vuonna tulla mainituksi valtion tulevan vuoden budjetin maa- ja metsätalousministeriön pääluokkakeskusteluissa. 

Lue lisää...

(18.12.) Kansanedustaja Hakanen: Berneriltä hyvä päätös Pori-Tampere junaliikenteen lisäämisestä

Kansanedustaja Pertti Hakanen pitää erittäin hyvänä keskustalaisen liikenne- ja viestintäministeri Anne Bernerin päätöstä lisätä Pori-Tampere raideliikenteen junavuoroja. Ministerin päätös nojautuu rautatieliikenteen palvelujen ostamiseen valtion budjettirahoilla. Ostoliikenteen uudet junavuorot ovat alkamassa pääosin 25.3.2018.

”Tämän päätöksen myötä on tulossa piristysruiske alueemme ihmisille, kunnille ja yrityksille, joka osoittaa, että eri toimijoiden toiveita on kuultu uusia ostovuoroja suunniteltaessa.”, Hakanen sanoo.

Lue lisää...

(13.11.) Kansanedustaja Hakanen ehdottaa: Katumusroskakorit ja sakkomaksut rajanylityspaikoille ASF:n torjumiseksi.

Keskustan kansanedustaja ja MTK:n johtokunnan jäsen Pertti Hakanen ehdottaa katumusroskakoreja ja luvattomien elintarvikkeiden sakkomaksuja rajanylityspaikoille afrikkalaisen sikaruton torjumiseksi. 

Hänen mukaansa luvattomien elintarvikkeiden tuonnista seuraava sakkomaksu ja toisaalta myös roskakoriin viittaava ärhäkkä ohjeistus ennen tullitarkastusta pienentäisivät huomattavasti afrikkalaisen sikaruton Suomeen rantautumisen todennäköisyyttä.

Lue lisää...

(24.11.) TET-harjoittelijan kynästä:

Minun ensimmäinen TET-viikko sujui mahtavasti täällä eduskunnassa. Toinen viikko alkoi tänään ja toivon, että tästäkin tulee yhtä mielenkiintoinen kuin viime viikosta.

Lue lisää...

Pertin kalenterissa

 

 

Maanantai 12.2.2018

Karjalan Liiton hallitus, Karjalatalo, Helsinki

 

Tiistai 13.2.2018

MTK:n keskusliiton johtokunta, Helsinki

 

Lauantai 17.2.2018

Eläinten ääni -mielenosoitus, Helsinki

 

Maanantai 19.2.2018

Seutukunnan kansanedustajien tapaaminen, Punkalaidun 

 

Maanantai 19.2.2018

Sastamalan kaupunginvaltuusto

{readmore:>>lisää tapahtumia...}

 


 

 VAALILEHTI 2015

 


 

>> Pertti myös Twitterissä